Sa-mi fie vara toata viata!

Tare mult mi-aș dori ca metafora din titlu să nu fie doar o metaforă, ci pur și simplu să resimt la fiecare colț al străzii „parfumul” verii.

Am pășit timidă totuși în această lună și cu toate că suntem abia la început, parcă deja duc dorul serilor de vară petrecute până târziu alături de prieteni, de un foc de tabără, de voie bună.

E minunat sentimentul acela când, la sfârșitul zilei, seara când pui capul pe pernă realizezi că ziua ce tocmai se sfârșește a fost una cu parfum de fericire și sentimente de mulțumire către persoanele care te înconjoară.

Întotdeauna vara m-a inspirat în mod pozitiv și mi-a dat energia necesară de a face dintr-o zi una memorabilă. Cel puțin așa sunt eu.. să zicem că anotimpurile mă influențează.

Vara aceasta am încercat să mă desprind cât am putut de lumea virtuală, de tot ce ține de online și să îmi concentrez energiile asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața mea. Și chiar a fost o alegre reușită. Am învățat cât de multe lucruri pierdem din jurul nostru atunci când suntem cuprinși în așa zisa lume „virtuală”. Lăsând la o parte chiar și pentru câteva momente ceea ce mă ține legată de social media, mi-am dat seama de o diferență între tehnologie și natură. Petrecând mult timp pe telefon, pe calculator, pierdem esența, pierdem lucruri din offline cu care, poate nu ne mai întâlnim, pe cănd, online-ul poate aștepta, aici lucurile nu dispar, ci rămân.21361949_1557983210925050_1606757064_o

Dacă ar fi după mine toată vara aș petrece-o la mare, sub razele blânde și înfierbântate ale soarelui și tot nu m-aș sătura. De mică, în fiecare an, pe lângă celelalte vacanțe, e imposibil să nu trag o fugă până la mare, e un fel de tradiție de acum. 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Take us back!

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s