Filmofest Moinesti 2016

Dacă mă urmăriți pe pagina mea de facebook, cu siguranță ați văzut activități și postări în cadrul Caravanei Filmofest Junior, iar pe această cale vreau să mulțumesc celor care au participat (copii, părinți), dar și voluntarilor AICR care s-au implicat cu tot sufletul în acest proiect, care precede festivalul de film, muzică și teatru în aer liber și anume Filmofest 2016 despre care țin să spun câte ceva în articolul de astăzi.

Ajuns la a II-a ediție, Filmofest Moinești 2016 este primul festival în aer liber ce își propune să abordeze timp de 5 zile activități inedite cu tematici diferite. Acesta este cel mai amplu eveniment al asociației de aceea sperăm ca filmele propuse spre vizionare să fie pe placul dumneavoastră, iar muzica live să vă încânte auzul.

Astfel, vom deschide seria filmelor în aer liber, miercuri, 24 august  începând cu ora 20:00 unde vom viziona:

  •  aventura câinelui salvator „Mancs” în regia lui Robert-Adrian Pejo și o istorie necunoscută a metroului londonez, în regia lui James House;
  • Joi seara, adică 25 august, vom viziona „Central Station” în regia lui Walter Salles, o producție braziliană de succes;
    • „Last Chance School”, în regia lui Marc Williamson, ecranizarea unei povești educative, câștigătoare la categoria Best Newcomer la Festivalul Grierson, în 2014.
  • Vineri, 26 august va fi proiectat filmul regizat de Aamir Khan, „Like stars on Earth”, un film care pune în valoare relația dintre părinți și copii.
  • Sâmbătă, 27 august continuăm seria filmelor cu comedia „A Dog’s Will” în regia lui Guel Arraes și tot sâmbătă vom putea viziona în continuare o dramă care atinge teme actuale, „Underdog” în regia lui Ronnie Sandahl;
  • Duminică seara, 28 august este dedicată comediei „3 Idiots” regizată de Rajkumar Hirani.

IMPORTANT! Pe lângă aceste filme am pregătit și alte surprize cu ajutorul partenerilor noștri: momente interactive, karaoke, muzică live și adaptări teatrale cu haz.

NU UITAȚI! Intrarea este liberă, iar dacă vremea nu va ține cu noi, proiecțiile vor avea loc în Sala Mare a Primăriei.

AMR 3 – ‪#‎Filmofest2016‬ – 5 zile, 5 culturi diferite, 8 filme, muzică live și adaptări teatrale cu haz.

See you soon.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s